Paleoemosta

Paleoemo

Nimeni on Riikka ja toimin täällä Paleoemona. Kiva, että löysit tiesi tänne! Tämä on paleoblogi, joka ei ole jäykkyydellä pilattu. Perustin Paleoemo-blogin vuoden 2017 lopussa omaksi ilokseni kasvavan perheeni hoitamisen ohessa tehtäväksi toiminnaksi. Toivoin, että voisin kirjoittaa elämästäni ja sellaisesta ruoanlaitosta, josta pidän.

Olen 37-vuotias, kolmen pienen lapsen äiti, joka elää ja kriiseilee arkea ja vapaata sekä niiden yhdistämistä. Koulutukseltani olen FM, pääaineena oli historia. Museoalalla tutkijana tehty työura saa tällä hetkellä odottaa, koska lapset ja opinnot astuivat kuvioon. Lähdin vajaa kolme vuotta sitten opiskelemaan markkinointia ja viestintää, sekä johtajaopintoja. Olen suorittanut ne nopeutetussa tahdissa, lastenhoidon ohella. Valmistuin kesäkuussa 2019 liiketalouden tradenomiksi.

Vaikka tämä on paleoblogi ja paleoelämä on kasvavassa määrin osa arkeani, paleota ei tarkastella sen tiukimmassa muodossa. Tiedän mistä pidän ja mikä sopii minulle. Tiedän myös, mikä ei sovi minulle. Täältä on turha etsiä vehnäpullien tai -sämpylöiden reseptejä. Kaikkea muuta hyvää kokkailen ja kun homma osuu nappiin, kerron siitä täällä. Kahvi on elämä, ja syöminen on parasta!

Tämä blogi on tehty pilke silmäkulmassa, mutta samalla kuitenkin vertaistueksi ja yleiseksi viihdykkeeksi. Oma “älyllinen” toiminta on tärkeää ja osin siksi tämä blogi on perustettu. Toivottavasti sinäkin pysyt matkassa! <3